te koop

Een echte Atelier van Saskia in huis halen of cadeau geven? Dat kan!

KunstLichtjes
Leuk voor de donkere (of juist lichte) dagen: de KunstLichtjes! Deze geïllustreerde vouwvellen transformeer je zelf tot mooie lampionnen die je om kerstlampjes heen kunt prikken.

1 doosje met 10 vellen: €15
1 doosje met 20 vellen: €20
De doosjes verstuur ik in een luchtkussenenvelop, ze passen gewoon door de brievenbus. Verzendkosten zijn €4,10.

Fysiek verkooppunt
Vanaf mei 2021 heb ik een verkooppunt op de prachtige tuin van Kansrijk. Er is een theetuin en een landwinkel, ze zijn elke zaterdag open. In de winkel vind je kaarten, prints, KunstLichtjes en unieke tassen met blauwdruk.

Ansichtkaarten:
Momenteel heb ik 2 series: dieren en bomen. Beide series zijn voorzien van een blanco achterkant en zijn gedrukt op ecologisch papier gemaakt van landbouwafval. Het papier is niet spierwit en bevat spikkeltjes, elke kaart ziet er een beetje anders uit.

1 kaart kost €2*
Een serie van 4 kaarten heb je al voor €7,-*
Binnenkort verkrijgbaar: kaarten met gouddruk, al wel te vinden bij Tuin Kansrijk!

A3-afdrukken:
De serie bomen is ook beschikbaar als hoogwaardige afdruk op A3 formaat. Deze zijn gedrukt op hetzelfde ecologische papier als de kaarten.
1 gesigneerde poster kost €25,-*

Cyanotypes:
Dit zijn handgemaakte blauwdrukken waarvoor ik mijn eigen illustraties als basis heb gebruikt. De afdrukken zijn allemaal uniek dus eerst een kijkje nemen in mijn atelier is een goed idee! Ze zijn ca 21×21 cm groot en vallen mooi in een passe-partout met een binnenmaat van 20×20 cm.
1 cyanotype kost €40,-*
De complete serie heb je al voor €140,-*

*(prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten, lijsten en passe-partouts)

Via Werkaandemuur.nl kun je direct afdrukken op allerlei materialen bestellen van een deel van mijn foto’s en illustraties. Heel makkelijk! Wil je liever een gesigneerd exemplaar en advies of de juiste maat en materiaal? Overleg dan met mij, je betaalt ongeveer hetzelfde maar je steunt mij als beeldmaker en je krijgt net iets meer persoonlijke service!

Via Redbubble verkoop ik ook producten met mijn ontwerpen erop. Zie hieronder een kleine impresse, via de link vind je alles.